Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Kluba komandas ar lieliskiem panākumiem atgriežas no sacensībām Tallinā


No 20.-22.08.2020. Tallinā, Igaunijā norisinājās pirmās kērlinga sacensības Baltijas valstīs jaunajā 2020./2021.gada sezonā - "White Nights Trophy". Lai arī sacensības bija paredzētas jau š.g. maija sākumā, COVID-19 pandēmijas rezultātā tās tika sākotnēji atceltas, bet vēlāk tomēr pārceltas uz augustu kā jaunās sezonas atklāšanas sacensības. 

No mūsu kluba sacensībās piedalījā vīriešu komanda "Slīdi, mazulīt!" un junioru komanda "TKK/Zass", beigās izcīnot augstās 3. un 5.vietas 12 komandu konkurencē. 

Jauniešu komanda līdz sacensību sākumam aizvadīja trīs dienu intensīvo treniņnometni, atkārtojot tehnikas pamatelementus un trenējot dažādas sarežģītības metienus un komunikācijas nianses. Jauniešiem šis bija  pirmais turnīrs un treniņnometne ārzemēs, tāpēc 5.vieta turnīrā ir jo īpaši uzteicama. Īpaši uzteicama ir jauniešu komandas uzvara pret vairākos Pasaules čempionātos spēlējošo Igaunijas ratiņkrēslu izlasi, kura ir viena soļa attālumā no kvalificēšanās Parolimpiskajām spēlēm Pekinā 2022!

Noslēguma banketā tika godinātas nevien šī turnīra labākās komandas, bet arī pagājušās sezonas Igaunijas čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un Igaunijas izlases. Īpaši tika godināti  spēlētāji, treneri, ledus meistari tādās kategorijās kā "gada treneris", "gada spēlētājs", "gada komanda", "gada personība", "gada ledus meistars". 

 

 

 

Vēlam veiksmi kluba spēlētājiem un komandām nākamajās sezonas sacensībās "Ventspils Cup 2020", kā arī citās Latvijas Kērlinga asociācijas un klubu organizētajās sacensībās un pasākumos.

Raimonds Vaivods
2020-08-27 12:22:59
Visi raksti