Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Talsu kērlinga klubam aprit 8.gads !!!


 

Tālajā 2011.gada 7.janvāra vakarā norisinājās Talsu kērlinga dibināšanas sapulce. Karstās un aktīvās diskusijās tika pieņemti kluba statūti, apstiprināta pirmā valde un izvirzīti pirmie mērķi un uzdevumi! Četri kluba dibinātāji - Sandra Bremane, Gunārs Bremanis, Vilnis Pūcītis un Raimonds Vaivods joprojām aktīvi līdzdarbojās kluba attīstībā un atbalsta pasākumos.

 

Aizvadīto gadu laikā klubam ir pievienojušies vairāki jauni biedri no kuriem lielāko īpatsvaru veidoja tieši junioru vecuma kērlingisti. Tieši viņi, kā arī kluba seniori šo gadu laikā ir kluba lielāko panākumu autori, pārstāvot Latvijas izlases junioru, pieaugušo, jaukto komandu, jaukto pāru un senioru konkurencē.

Vienlaikus jāsaka īpaši liels paldies kluba atbalstītājiem šo gadu laikā - Jānim Rudzītim, Latvijas Kērlinga Asociācijas valdēm un biedriem, Talsu novada pašvaldībai, Talsu ledus halles vadībai, Talsu novada uzņēmējiem, WCF pārstāvjiem un instruktoriem un daudziem, daudziem citiem atbalstītājiem. Nenovērtējams paldies arī mūsu Andrim Bremanim jun., kura izveidotā kluba mājaslapa sniedz daudzpusīgu informāciju par kluba un sporta veida aktivitātēm, ir izglītojoša un interaktīva un, kuras apmeklējumu skaits jau ir pārsniedzis 10 000 !!!

 

Klubam vēl priekšā trakie "pusaudžu" gadi ! Lai tie daudzu panākumu un ievērības cienīgi!

 

 

Raimonds Vaivods

Talsu kērlinga kluba prezidents

 

 

 

 

Raimonds Vaivods
2019-01-08 12:58:55
Visi raksti