Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Mūsu kluba biedriem panākumi Latvijas čempionātos!


 

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas čempionāts sieviešu un vīriešu konkurencē un pie panākumiem, gan ne Talsu kērlinga kluba komandu sastāvā, tika vairāki mūsu kluba ilggadējie biedri un spēlētāji. 

Viss pārliecinošāko sniegumu pamatturnīrā demonstrēja Kristapu Vilku pārstāvošā kluba A41 komanda A41/Gulbis, kuri nākamajā kārtā izšķirošajās spēlēs līdz trīs uzvarām spēja salauzt Junkers Bosh/Smilga pretestību un izcīnīt zelta medaļas! 

Pārliecinošs sniegums pamatturnīrā un vieta finālā arī JKK/Staša-Šaršūne komandai, kuras sastāvā arī šajā čempionātā piedalījās Evelīna Barone un Madara Bremane. Izšķirošajās spēlēs gan tika atzīts JKK/Rudzītes komandas pārākums un šoreiz sudraba medaļas!

Īstens trilleris izvērtās vīriešu komandu cīņā par trešo vietu, kurā pateicoties pašā galotnē pēdējā pamatturnīra spēlē 10.endā izcīnītajiem četriem punktiem, pretinieku komandu neveiksmēm un papildkritērijiem, Modris Vītoliņš un viņa komanda JKK/Rēdlihs tika pie bronzas medaļām.

Tuvākās nedēļās mūsu uzmanība būs pievērsta kērlingistu startiem Dienvidkorējā, bet jau aprīlī varēsim turēt īkšķus par trīs mūsu kluba komandām Latvijas junioru čempionātu ietvaros!

Raimonds Vaivods
2018-02-04 21:21:28
Visi raksti