Talsu Kērlinga Kluba logo un virsraksts.

Ziņas

1/1

Mūsu kērlingisti ar panākumiem noslēdz dalību Latvijas čempionātā!


Aizvadītajā sestdienā noslēdzās Latvijas čempionāts kērlingā vīriešu un sieviešu konkurencē. Vīriešu konkurencē augsto 3. vietu un bronzas medaļas  izdevās izcīnīt  Talsu kērlinga kluba junioru komandai TKK/Bremanis, augsta kaluma medaļas izdevās izcīnīt arī citiem Talsu kērlinga kluba jauniešiem citu komandu sastāvos. Par aizvadītā čempionāta norisi  komentāru sniedz kluba treneris Raimonds Vaivods:
“Jau pirms čempionāta lielākās cerības tika saistītas ar kluba junioru vīriešu komandu TKK/Bremanis. Komanda čempionātā demonstrēja ļoti labu tehnisko izpildījumu un stabilitāti. Pamatturnīra ietvaros komanda izcīnīja 4 uzvaras 7 spēlēs un zaudējumus pret sacensību galvenajiem favorītiem piedzīvoja tikai pašās spēļu galotnēs. Pusfinālā komandai pretī stājās vairākkārtējie Latvijas čempioni un vīriešu izlase A41/Gulbis un tika piedzīvots zaudējums līdzīgā spēlē ar 4:6. Elpu aizraujoša izvērtās komandas spēle par bronzas medaļām, kurā pretī stājās 2-kārtējie Latvijas čempioni Junkers/Smilga. Lai arī pēc 6. endiem mūsu komanda bija nonākusi vadībā ar 7:2, jau nākamajā 7. endā pretinieku komandai izdevās uzspiest savu spēles stilu un izlīdzināt spēles rezultātu 7:7. Neraugoties uz to mūsu puišiem izdevās veiksmīgi izmantot pēdējā akmens priekšrocību nākamajā endā un visā spēlē izcīnīt uzvaru ar 10:8! Interesants čempionāta noslēgums izvērtās arī kluba vīriešu komandai TKK/Vaivods, kuri pārspēlē par palikšanu A divīzijā ar 9:2 pārspēja komandu JKK/Rēdlihs un ieņēma 6.vietu 8 komandu konkurencē. Zelta medaļu sieviešu komandas JKK/Staša – Šaršūne sastāvā izcīnīja jaunākā kluba spēlētāja Evelīna Barone, sudraba medaļu LKK/Mača sastāvā izdevās izcīnīt Madarai Bremanei, savukārt kārtējā zelta medaļa vīriešu konkurencē Artūram Gerhardam. Apsveicam un lepojamies!”
Talsu kērlinga kluba komandas Latvijas čempionātā piedalās ar Talsu novada pašvaldības un Latvijas Kērlinga Asociācijas finansiālu atbalstu.

Raimonds Vaivods
2016-02-04 12:35:27
Visi raksti